Screenshot 2021-05-20 at 21.40.02

Wie zijn wij?

Maskerfaces B.V. treedt op als bemiddelaar voor u! U sluit een overeenkomst met degene die de dienst uitvoert. Dit kan soms ook Maskerfaces B.V. zijn.

Een E-commerce online marktplaats dat eerst is ontstaan uit loyaliteit voor de lokale ondernemers van Hoogstraten Belgie en Haarlem Nederland om ze te helpen de lokale economie een boost te geven. Naar gelang wij bezig zijn, is deze uitgegroeid tot een internationaal platform. Hierdoor kunnen alle lokale bedrijven ook internationaal profiteren en hun producten of diensten aanbieden. Toch blijft onze eerste focus bij de lokale ondernemers om de bedrijven maximaal te helpen om gezond te blijven. Door een platform als dit beschikbaar te stellen maken wij het mogelijk voor alle ondernemers om samen de handen uit de mouwen te steken en dit samen tot een succes te maken. Deze ondernemers zijn ook onze Partners. Wij hebben ze nodig om krachten te bundelen om de klant maximaal te kunnen bieden en een gezonde groei te maken. Binnen onze organisatie staat de klant centraal. Alles voor de klant! Vanaf het moment van registratie tot de levering! Alles gaat door een full geautomatiseerde proces om de bestelling binnen 24 uur bij de klant te krijgen, rekening houdend dat het product is gekeurd en nagekeken of alles in orde is. Zelfs na levering zijn er nog actieve contacten met de klant om te verifiëren of alles naar wens is gegaan en of het product aan de verwachting voldoet! Maskerfaces heeft veel meer te bieden dan welk ander e-Commerce website dan ook. Naast kleding, boeken en huishoudelijke spullen, biedt Maskerfaces nog veel meer producten en diensten. Huur bijvoorbeeld een huis of appartement, boek een taxi, boek een artiest of DJ, verkoop je muziek of demo, bestel eten, boek een vakantie of bestel een bloem voor je moeder en nog veel meer. Als Maskerfaces het niet heeft, vergeet het dan maar!

Maskerfaces wordt geleid door een paar hoofdprincipes zoals hieronder aangegeven;

Klantenservice Service Does Matter Innovatie Leiderschap Principes Operationeel veld voor diversiteit Klantenservice

Er bestaat geen twijfel dat de klant op de eerste plaats komt! Elke keer dat we uitvinden, beginnen we bij de klant Klantgerichte technologie is op zijn best wanneer het onzichtbaar is, wanneer de klantervaring snel en efficiënt is. We werken aan echte klantproblemen die een tastbare impact hebben op het werk dat we doen, en de voordelen voor klanten moeten dagelijks groeien. Onze ondersteuningsprofessionals staan 24/7 klaar om u door dat proces te begeleiden en te helpen.

Service Does Matter

Dit is het hart van ons bedrijf en dit zijn de mensen die dag en nacht werken en het proces van A tot Z begeleiden! Maskerfaces begrijpen dit als geen ander en geven deze mensen de ruimte en alle benodigde kennis om hun werk naar behoren uit te voeren. Anderzijds is er voor al deze mannen en vrouwen een mooie beloning en maken we geen onderscheid, ook niet op huidskleur!

Innovatie

We zetten ons in voor duurzaamheid door middel van innovatieve programma’s zoals recyclebare verpakkingen, investeringen in de circulaire economie met onze Choices Foundation en tal van andere initiatieven die elke dag plaatsvinden door het Maskerfacesteam. Op operationeelgebied zijn we nieuwe manieren aan het bedenken om onze schaal te benutten voor het welzijn van klanten en de planeet.

Leiderschap Principe

Maskerfaces heeft een langetermijndoel om in alle landen waar wij zaken (gaan) doen, de infrastructuur te helpen verbeteren. Door verbeteringen in waterstof en elektrische voertuigen, biobrandstoffen voor luchtvaart en machines, herbruikbare verpakkingen en hernieuwbare energie! Onze streven is binnen 15 jaar 100% koolstofvrije levering van al onze zendingen aan de klant te realiseren. Het zal niet gemakkelijk zijn om dit doel te bereiken, maar het is de moeite waard om gefocust en leiderschap te tonen in het realiseren van doelen. We zullen de feedback die klanten en partners met ons delen blijven gebruiken om leveranciers in en buiten onze toeleveringsketen in staat te stellen en aan te moedigen om hun eigen impact op het milieu te verminderen, net zoals wij gaan doen om met eigen 100% recyclebare verpakkingen te werken.

Operationeel Veld Voor Diversiteit

Diversiteit is de kracht van dit bedrijf! De diversiteit aan producten, diensten, klanten, partners en personeel maken het mogelijk dat wij een succesvol onderneming kunnen realiseren. Het is meer een rijkdom binnen ons team en organisatie. Alles wat goed is, willen wij graag hebben en koesteren. Zo ook de mensen die alles dag en nacht draaiende houden. Wij kijken niet naar afkomst of religie! Ben je goed, dan willen wij jou graag toevoegen aan het team of organisatie. Wij streven naar waarde en kwaliteit binnen onze organisatie en ons team. Het Maskerfaces Team

Voor vragen, neem contact op met ons

Direkt Contact

info@maskerfaces.nl
Whatsapp (+31) 644991108

Maskerfaces B.V. NEDERLAND

Emmastraat 16, 4811 AG Breda NEDERLAND

BTW: NL861884590B01

KVK Amsterdam: 81004656

Maskerfaces B.V.
BELGIE

‘s Boschstraat 27, 2320 Hoogstraten BELGIE

KBO: BE0551873877

Vestigingsnummer: 2231302678

Bij ons werken

Stuur je CV via e-mail:
job@maskerfaces.nl

Klantenservice

service@maskerfaces.nl
Whatsapp: +31644991108

BELGIE

TEL: 033457161

WHATSAPP: 0492863831

Media Relatie

media@masketfaces.nl

+31624872564

 

Partner Support

partner@maskerfaces.nl
Whatsapp: +31644991108

Contact opnemen

  Trusted Shops Reviews

  Hoofd Menu

  WILT U COUPON

  Abonneer u nu om een ​​gratis kortingsboncode te krijgen. Mis het niet!

  Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u op basis van uw toestemming, conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG, regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

  Volg Ons Op Social Media
  INSCHRIJVEN
  Ik ga akkoord Algemene Voorwaarden
  Nee, bedankt!